December 8, 2018

tijanabogicevic_musicSinoc je u @centrevillepodgorica bilo nezaboravno! Prvi nastup posle izdavanja albuma “Cudo” imali smo u Podgorici u prelepom ambijentu hotela “Centre Ville”

View Post

December 10, 2017

Jos prvi si, pa stotinu praznih mesta pa svi sto bi me voleli i hrabri i slabi i dobri i zli ...

View Post

June 12, 2018

Da je svađe, pa da mirimo teških reči da ih kajemo kao stranci kad se vidimo ma, opsuj me glasno nek peče do smrti SAMO NE ĆUTI!

View Post

June 12, 2018

Ali ti uvek propuštaš samo jedno. Da li znaš, dok se za naše sutra boriš, Da ti uvek propuštaš samo jedno? Da li znaš da već stoti dan, Stoti dan već propuštaš da me voliš.

View Post

June 12, 2018

Ti sad bi da vratiš mi se Da probamo sreću Kaješ se, čovek si nov Znam, ali neću Jer kad ostaviš me slomljenu Od laži umornu i bledu Sve opraštam, ali nikad neće biti u redu

View Post

May 31, 2018

Jednu od najistaknutijih pop pevačica na našoj javnoj sceni sinoć su podržali brojni prijatelji, kolege i saradnici među kojima su bili Dušan Alagić, autor većine njenih pesama, Bane Opačić, Aleksandra Sara Milutinović, Boris Režak, Danica Krstić, Bojana Stamenov, Aleksa Jelić, Sergej Ćetković...

View Post

December 10, 2017

Ti imaš pravo da me zoveš kada mrkla je noć, imaš pravo kad dan mi je loš. Ti imaš pravo da mi kažeš, šta god poželiš, al nemaš pravo na ,,volim te još''

View Post

June 12, 2018

Pa hajde onda ništa da ne budemo, Hajde onda ništa da ne delimo, Ja sve više tvoja dan po dan, A ti sve više stran, Ti sreca nisi, sa tobom klizim na dno.. Pa hajde ipak ništa da ne budemo.. Da ne budemo..

View Post

December 10, 2017

Čudo treba nam da se samo sve od sebe sredi nasi prvi dani da vrate se cudo treba nam, a da cekamo ga, to ne vredi cuda nema ni gde su potrebnija a mogli smo bez cuda ti i ja

View Post

May 31, 2018

Nakon što je obradovala publiku novim spotom za pesmu “Nekako, nikako”, Tijana Bogićević je juče objavila svoj prvi album pod nazivom “Čudo”. Tim povodom na jednom mestu okupila je sve kolege i saradnike ...

View Post

June 1, 2018

Ne verujem ja u tebe sad šta vise, znam da misli su ti negde daleko ja se još nadam Ne tražim te ja na zauvek al' tražim te do jutra daj noćas budi samo moj a onda si sam od sutra

View Post

December 11, 2017

Da li ovaj zivot tece ili se zavrsava sve od mene mi je prece zato stradam samo ja

View Post

June 12, 2018

Kada zatvorim oci svaki put mogu jasno da vidim tvoj lik linije dlana, pogled i neznu put i da cujem sta mi govoris

View Post

December 10, 2017

Tražim da te niko nikad ne voli k'o ja Tražim da se vreme vrati unazad Tražim ono što je moje, a znam da ne moguće to je..

View Post

December 10, 2017

Osudjeni ti i ja da letimo na krilima sna tvoja sam sva želim da znaš da tvoja sam sva

View Post

June 1, 2018

Dajem sve na nevidjeno, samo oprosti sto volim te do kosti. Na grehu pise oprosteno, srce mi otvori, iz njega progovori. Volim te bezuslovno, bezuslovno

View Post

December 10, 2017

Ne želim da te delim sa drugim ljudima. Kad ne mogu da te imam čuvam te u snovima. U njima još me voliš, u njima vidim samo nas

View Post

October 26, 2017

Američka pevačica Pink gostovala je na Youtube kanalu "Glamur Magazina" u kom je komentarisala obrade svojih pesama u izvođenju pevača širom sveta. Nije krila oduševljenje, ali i nevericu kada je čula da mnogi od njih nemaju svoje albume.

View Post

March 16, 2017

Predstavnica Srbije na 62. Pesmi Evrovizije biće srpska pop pevačica Tijana Bogićević. Odluku o srpskoj predstavnici doneli su urednici Muzičke redakcije RTS-a. Tijana Bogićević trenutno živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama. Već je učestvovala na Pesmi Evrovizije 2011. godine kao prateći vokal, kada je Srbiju predstavljala Nina Radojičić sa pesmom "Čaroban". Evrovizijsko iskustvo smatra neprocenjivim i uvek je priželjkivala da se ponovo pojavi na toj pozornici, javlja RTS.

View Post

April 4, 2017

Prva stanica na promotivnoj turneji van granica naše zemlje za Tijanu Bogićević je Tel Aviv u Izraelu. Cilj ovog, kao i svih predevrovizijskih koncerata jeste da se učesnici bolje upoznaju i predstave svoje pesme pred spektakl koji nas očekuje ove godine u Kijevu.

View Post

February 27, 2017

Tijana Bogićević has been selected by broadcaster RTS to represent Serbia in the 2017 Eurovision Song Contest. The singer, who is currently living and working in the United States, was a backing vocalist for Serbia's Nina Radojičić in the 2011 Eurovision Song Contest. When offered the opportunity to participate again, Tijana gladly accepted and described the Eurovision Song Contest as an invaluable experience.

View Post

March 5, 2017

Predstavnica Srbije na „Evrosongu“ Tijana Bogićević ne krije da je priželjkivala da se vrati na veliku evrovizijsku scenu. Izborom od strane urednika Muzičke redakcije RTS-a i tima "Symphonix International" koji ove godine komponuje srpsku pesmu, pop pevačici želja se (neočekivano) ispunila.

View Post

March 9, 2017

ijana Bogićević, predstavnica Srbije na „Evrosongu“, otkrila je da pripreme za „Pesmu Evrovizije“ uveliko teku i da uzbuđenje raste. Pesmu ćemo čuti u subotu, a Tijana ističe da nije uplašena i da će scenski nastup biti odličan.Tijana Bogićević na druženju sa novinarima u Takovskoj 10 Govoreći o muzici koja se proteklih nekoliko godina mogla čuti na „Evrosongu“, Bogićevićeva je iznela svoju procenu da kvalitet jeste pao, ali ne samo na tom takmičenju već u celom svetu.

View Post

March 11, 2017

Poslušajte premijerno pesmu "In Too Deep" i pogledajte zvanični spot Srbije za „Pesmu Evrovizije“ 2017. Nakon nekoliko meseci rada na pesmi i odabiru izvođača koji će ove godine braniti boje Srbije na „Evrosongu“, RTS predstavlja numeru In Too Deep koju će Tijana Bogićević pevati u Kijevu. Kako je ranije objavljeno, iza srpske pesme stoji iskusan evrovizijski autorski tim koji čine muzički producenti, kompozitori i osnivači "Symphonix International"-a Borislav Milanov, Bo Peršon, Johan Alkenas i Lisa An-Mari Linder.

View Post

Exclusive Limited Deluxe Edition

SIGN UP TO NEWSLETTER

Join our List of 42.387 other Subscribers​

All Rights Reserved / by Tijana Bogicevic / 2018