Play Video

Tijana Bogicevic – Bezuslovno (Cudo Live! Session)

♫ ♪ ♩♭

“Cudo Live! Session” sniman je krajem Septembra 2018. godine u Beogradu, kao najava koncerata i zivih izvodjenja albuma Cudo!
Izvrsni Producenti: Tijana Bogicevic i Dusan AlagicProdukcija : Photogenic Studio Muzika i tekst: Aleksandra Milutinovic
Bend:
Aleksandra Milutinovic – Gitara
Dusan Alagic- Klavijature
Dejan Momcilovic- Bubanj
Istvan Madjaric- Picuka – Bas
Tonski snimatelji: Strahinja Djuric, Stefan Vuksanovic Lukijan Ivanovicn

Frizura- Dalibor Vrtina za ” DV Hair Club”Sminka- Dina RandjelovicHvala Marku Spalevicu na bezrezervnoj pomoci!Hvala Emiliji Gajic na dodatnom video materijalu.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Reply

News

Pesma je odlična, idemo na pobedu u Kijevu!

Predstavnica Srbije na „Evrosongu“ Tijana Bogićević ne krije da je priželjkivala da se vrati na veliku evrovizijsku scenu. Izborom od strane urednika Muzičke redakcije RTS-a i tima “Symphonix International” koji ove godine komponuje srpsku pesmu, pop pevačici želja se (neočekivano) ispunila.

Read More »
Tijana Bogicevic - In Too Deep (Eurovison)
News

Tijana Bogicevic – Predstavlja Srbiju na Pesmi Evrovizije

Predstavnica Srbije na 62. Pesmi Evrovizije biće srpska pop pevačica Tijana Bogićević. Odluku o srpskoj predstavnici doneli su urednici Muzičke redakcije RTS-a.
Tijana Bogićević trenutno živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama. Već je učestvovala na Pesmi Evrovizije 2011. godine kao prateći vokal, kada je Srbiju predstavljala Nina Radojičić sa pesmom “Čaroban”. Evrovizijsko iskustvo smatra neprocenjivim i uvek je priželjkivala da se ponovo pojavi na toj pozornici, javlja RTS.

Read More »

Exclusive Limited Deluxe Edition

SIGN UP TO NEWSLETTER

Join our List of 42.387 other Subscribers​

All Rights Reserved / by Tijana Bogicevic / 2018