Play Video

Tijana Bogicević – Tvoja (In Too Deep – Serbian Version)

♫ ♪ ♩♭

Srpska verzija pesme “In Too Deep” sa kojom Tijana predstavlja Srbiju na izboru za pesmu Evrovizije 2017.

Novi aranžman i srpski tekst: Dušan Alagić
Klavir, klavijature, gitare, violina: Dušan Alagić
Violoncelo: Teodora Nikolić
Prateći vokali: Tijana Bogicevic

Serbia has become one of the surprise packages of the contest so far, with nearly two million views on YouTube and a large following of fans from the Balkans and beyond. Now, the Serbian songstress Tijana Bogićević has released a slowed down, acoustic and Serbian version of her entry “In Too Deep”! The song definitely bears no resemblance to the upbeat, drum and bass entry that Serbia have submitted to the contest, instead relying on Tijana’s delicate vocals and the orchestral instrumentation.

Share:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
News

Zahuktavaju se pripreme Tijane Bogićević za „Evrosong“

ijana Bogićević, predstavnica Srbije na „Evrosongu“, otkrila je da pripreme za „Pesmu Evrovizije“ uveliko teku i da uzbuđenje raste. Pesmu ćemo čuti u subotu, a Tijana ističe da nije uplašena i da će scenski nastup biti odličan.Tijana Bogićević na druženju sa novinarima u Takovskoj 10
Govoreći o muzici koja se proteklih nekoliko godina mogla čuti na „Evrosongu“, Bogićevićeva je iznela svoju procenu da kvalitet jeste pao, ali ne samo na tom takmičenju već u celom svetu.

Read More »
Tijana Bogicevic - In Too Deep (Eurovison)
News

Tijana Bogicevic – Predstavlja Srbiju na Pesmi Evrovizije

Predstavnica Srbije na 62. Pesmi Evrovizije biće srpska pop pevačica Tijana Bogićević. Odluku o srpskoj predstavnici doneli su urednici Muzičke redakcije RTS-a.
Tijana Bogićević trenutno živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama. Već je učestvovala na Pesmi Evrovizije 2011. godine kao prateći vokal, kada je Srbiju predstavljala Nina Radojičić sa pesmom “Čaroban”. Evrovizijsko iskustvo smatra neprocenjivim i uvek je priželjkivala da se ponovo pojavi na toj pozornici, javlja RTS.

Read More »

Exclusive Limited Deluxe Edition

SIGN UP TO NEWSLETTER

Join our List of 42.387 other Subscribers​

All Rights Reserved / by Tijana Bogicevic / 2018