Play Video

Tijana Bogicević – Tvoja (In Too Deep – Serbian Version)

♫ ♪ ♩♭

Srpska verzija pesme “In Too Deep” sa kojom Tijana predstavlja Srbiju na izboru za pesmu Evrovizije 2017.

Novi aranžman i srpski tekst: Dušan Alagić
Klavir, klavijature, gitare, violina: Dušan Alagić
Violoncelo: Teodora Nikolić
Prateći vokali: Tijana Bogicevic

Serbia has become one of the surprise packages of the contest so far, with nearly two million views on YouTube and a large following of fans from the Balkans and beyond. Now, the Serbian songstress Tijana Bogićević has released a slowed down, acoustic and Serbian version of her entry “In Too Deep”! The song definitely bears no resemblance to the upbeat, drum and bass entry that Serbia have submitted to the contest, instead relying on Tijana’s delicate vocals and the orchestral instrumentation.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
News

Zahuktavaju se pripreme Tijane Bogićević za „Evrosong“

ijana Bogićević, predstavnica Srbije na „Evrosongu“, otkrila je da pripreme za „Pesmu Evrovizije“ uveliko teku i da uzbuđenje raste. Pesmu ćemo čuti u subotu, a Tijana ističe da nije uplašena i da će scenski nastup biti odličan.Tijana Bogićević na druženju sa novinarima u Takovskoj 10
Govoreći o muzici koja se proteklih nekoliko godina mogla čuti na „Evrosongu“, Bogićevićeva je iznela svoju procenu da kvalitet jeste pao, ali ne samo na tom takmičenju već u celom svetu.

Read More »
News

Pink oduševljena glasom Tijane Bogićević

Američka pevačica Pink gostovala je na Youtube kanalu “Glamur Magazina” u kom je komentarisala obrade svojih pesama u izvođenju pevača širom sveta. Nije krila oduševljenje, ali i nevericu kada je čula da mnogi od njih nemaju svoje albume.

Read More »

Exclusive Limited Deluxe Edition

SIGN UP TO NEWSLETTER

Join our List of 42.387 other Subscribers​

All Rights Reserved / by Tijana Bogicevic / 2018