Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class '' not found in /home/customer/www/tijanabogicevic.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Javna tajna Tijane Bogićević premijerno na Radiju S - Tijana Bogicevic

Javna tajna Tijane Bogićević premijerno na Radiju S

♫ ♪ ♩♭

Javna tajna, nova pesma Tijane Bogićević premijerno na Radiju S u ponedeljak, 29.06. u jutarnjem programu, tačno u 9h. Ne propustite priliku da pre svih čujete novi hit jedne od najtalentovanijih pop pevačica sa ovih prostora.

Manje od godinu dana bilo je je potrebno Tijani Bogićević da osvoji regionalnu pop scenu i zahvaljući svom albumu prvencu Čudo i stekne epitet jedne od najboljih pevačica na našim prostorima. Ona ne prestaje da niže uspehe, a jedan od njih svakako je i prošlogodišnji koncert u Kombank Dvorani, na koji su stigli fanovi iz svih krajeva Srbije, kao i iz Nemačke, Slovenije, Bosne i Hercegovine.

Tijana Bogićević je održala veliki solistički koncert u beogradskoj Kombank Dvorani u aprilu mesecu, koja je bila puna do poslednjeg mesta. Publika je u glas pevala sa Tijanom pesme sa njenog albuma Čudo, a dugi aplauzi i emotivni momenti obeležili su njen prvi solistički koncert u Beogradu.

Koncert je otvoren pesmom “U redu”, a usledili su hitovi “Čudo”, “Samo ne ćuti”, “Ti imaš pravo”, “Bezuslovno”… U prvom delu koncert gost joj je bio Aleksa Jelić sa kojim je otpevala duetsku pesmu “Još jednom”. Publika je odlično reagovala i na akustični deo koncerta, u kome je Tijana samo u pratnji dve gitare izvela obrade strahih hitova “Sober”, “Sex on fire”, “Monday morning”…

Posebno emotivan trenutak bio je kada se na sceni pojavio Tijanin suprug Mark Robertson, američki muzičar umetničkog imena “Sing”, sa kojim je otpevala pesmu “Like I’m gonna lose you”.

Kulminacija večeri svakako je bilo izvođenje pesama “Hajde onda ništa” i “Nekako, nikako”, a publika je Tijanu vratila na bis da otpeva “Tražim”, kako mnogi kažu “pesmu za sva vremena”.

Tijana je u decembru objavila pesmu ”Širina” u saradnji sa Sarom Milutinović koju ste premijerno čuli na Radiju S. Javna tajna, nova pesma Tijane Bogićević premijerno na Radiju S u ponedeljak, 29.06. u jutarnjem programu, tačno u 9h. Ne propustite priliku da pre svih čujete novi hit.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Reply

News

Premijera: Srpska pesma za Kijev

Poslušajte premijerno pesmu “In Too Deep” i pogledajte zvanični spot Srbije za „Pesmu Evrovizije“ 2017.
Nakon nekoliko meseci rada na pesmi i odabiru izvođača koji će ove godine braniti boje Srbije na „Evrosongu“, RTS predstavlja numeru In Too Deep koju će Tijana Bogićević pevati u Kijevu.
Kako je ranije objavljeno, iza srpske pesme stoji iskusan evrovizijski autorski tim koji čine muzički producenti, kompozitori i osnivači “Symphonix International”-a Borislav Milanov, Bo Peršon, Johan Alkenas i Lisa An-Mari Linder.

Read More »

Exclusive Limited Deluxe Edition

SIGN UP TO NEWSLETTER

Join our List of 42.387 other Subscribers​

All Rights Reserved / by Tijana Bogicevic / 2018