Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class '' not found in /home/customer/www/tijanabogicevic.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Pink oduševljena glasom Tijane Bogićević

Pink oduševljena glasom Tijane Bogićević

♫ ♪ ♩♭

Američka pevačica Pink gostovala je na Youtube kanalu “Glamur Magazina” u kom je komentarisala obrade svojih pesama u izvođenju pevača širom sveta. Nije krila oduševljenje, ali i nevericu kada je čula da mnogi od njih nemaju svoje albume.

Među snimcima našla se i obrada pesme “Sober” koju je Pink napisala u 3 ujutru posle kućne žurke na kojoj je isterala sve napolje i stvorila ovaj megahit, to je bilo kako kaže “jedno od onih večeri”.

Pesmu “Sober” je otpevala naša pop pevačica i predstavnica Srbije na Evroviziji – Tijana Bogićević. Bilo je za očekivati da će Pink zanemeti kad čuje kako Tijana donosi ovu baladu i topi srca svojoj harizmom. Na prve taktove pevačica je pokazala interesovanje i oduševljenost, najviše njenim “promuklim” glasom.

“Tijana, sviđa mi se tvoj glas. Pitam se da li si ikada pušila cigarete ili je to prirodno? Moj promukao glas nestao jer sam ostavila pušenje. Jako sam tužna zbog toga, ali mi je drago da to čujem kod tebe.”

Reakcija Tijane i njenih saradnika koji su učestvovali u ovom cover-u je izazvala erupciju emocija, a Tijana je poslala poljubac uz reči “Volimo te”.

Deo u kom Tijana peva počinje od 8:25.

Pink Watches Fan Covers On YouTube | Glamour

On this episode of “Watching Covers With,” P!nk watches YouTube fan covers of her songs “What About Us,” “Perfect,” “Try,” “Who Knew,” “Just Give Me a Reason,” “Sober,” “U + Ur Hand,” and “Get The Party Started.” Fans then react to P!nk watching their music.

From fun guitar renditions to soulful acoustic covers, it’s awesome to see how differently her fans interpret her music. You can check them all out in the video, above, and watch Pink’s incredible reactions.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
News

Pesma je odlična, idemo na pobedu u Kijevu!

Predstavnica Srbije na „Evrosongu“ Tijana Bogićević ne krije da je priželjkivala da se vrati na veliku evrovizijsku scenu. Izborom od strane urednika Muzičke redakcije RTS-a i tima “Symphonix International” koji ove godine komponuje srpsku pesmu, pop pevačici želja se (neočekivano) ispunila.

Read More »

Exclusive Limited Deluxe Edition

SIGN UP TO NEWSLETTER

Join our List of 42.387 other Subscribers​

All Rights Reserved / by Tijana Bogicevic / 2018