Promocija albuma Čudo

♫ ♪ ♩♭

Nakon što je obradovala publiku novim spotom za pesmu “Nekako, nikako”, Tijana Bogićević je juče objavila i svoj prvi album pod nazivom “Čudo”. Tim povodom na jednom mestu okupila je sve kolege i saradnike kako bi im uživo predstavila kako zvuče njene pesme!… 

Tijanina autentična pojava i fantastične glasovne sposobnosti odavno su poznate publici širom regiona, a sada će po prvi put ima mogucnost da uživa u njenom kompletnom muzičkom opusu, objedinjenom na muzičkom albumu koji donosi dvanaest pesama

– Na albumu su se našle četiri nove pesme, četiri pesme koje su do sada bile samo uživo izvođene, a sada su dobile i svoju studijsku verziju, i četiri singla koje je publike već imala priliku da čuje: “Bezuslovno”, “Ti imaš pravo”, “Tražim” i “Tvoja” – kaže Tijana Bogićević

Autor najvećeg dela pesama je Dušan Alagić, a deo autorskog tima su i Aleksandra Milutinović i Bane Opačić.

Sergej Ćetković, Aleksa Jelić, Aleksandar Sale Cvetković iz Tropiko benda sa suprugom Jovanom Pajić,Danijela Karić i Ivan Mileusnić, Dušica Jakovljević, Bojana Stamenov, Boris Režak, Danica Krstić, Iva Banićević, Bojan Marović, Lukijan Ivanović, bili su među onima koji su došli kako bi Tijani Bogićević čestitali na izlasku albuma prvenca!

Zvanice i predstavnici medija zabavljali su se do duboko u noć, a posebno emotivan trenutak bio je kada je Tijana uživo izvela svoj najveći hit, pesmu “Tražim“, ali i nove numere poput “Ti imaš pravo”, “Hajde onda ništa”, “Stoti dan”

Text: HELLOMAGAZIN.RS…
Photos: ANTONIO AHEL/ATAIMAGES/ŽELJKA DIMIĆ

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
News

Pesma je odlična, idemo na pobedu u Kijevu!

Predstavnica Srbije na „Evrosongu“ Tijana Bogićević ne krije da je priželjkivala da se vrati na veliku evrovizijsku scenu. Izborom od strane urednika Muzičke redakcije RTS-a i tima “Symphonix International” koji ove godine komponuje srpsku pesmu, pop pevačici želja se (neočekivano) ispunila.

Read More »
News

Tijana Bogićević na promotivnoj turneji u Izraelu

Prva stanica na promotivnoj turneji van granica naše zemlje za Tijanu Bogićević je Tel Aviv u Izraelu. Cilj ovog, kao i svih predevrovizijskih koncerata jeste da se učesnici bolje upoznaju i predstave svoje pesme pred spektakl koji nas očekuje ove godine u Kijevu.

Read More »
Tijana Bogicevic - In Too Deep (Eurovison)
News

Tijana Bogicevic – Predstavlja Srbiju na Pesmi Evrovizije

Predstavnica Srbije na 62. Pesmi Evrovizije biće srpska pop pevačica Tijana Bogićević. Odluku o srpskoj predstavnici doneli su urednici Muzičke redakcije RTS-a.
Tijana Bogićević trenutno živi i radi u Sjedinjenim Američkim Državama. Već je učestvovala na Pesmi Evrovizije 2011. godine kao prateći vokal, kada je Srbiju predstavljala Nina Radojičić sa pesmom “Čaroban”. Evrovizijsko iskustvo smatra neprocenjivim i uvek je priželjkivala da se ponovo pojavi na toj pozornici, javlja RTS.

Read More »

Exclusive Limited Deluxe Edition

SIGN UP TO NEWSLETTER

Join our List of 42.387 other Subscribers​

All Rights Reserved / by Tijana Bogicevic / 2018