Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, class '' not found in /home/customer/www/tijanabogicevic.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
MUZIČKI SPEKTAKL ZA PAMĆENJE: KONCERT TIJANE BOGICEVIC U NOVOM SADU - Tijana Bogicevic

MUZIČKI SPEKTAKL ZA PAMĆENJE: KONCERT TIJANE BOGICEVIC U NOVOM SADU

♫ ♪ ♩♭

Nakon velikog uspeha albuma “Čudo”, pop pevačica Tijana Bogićević održala je svoj prvi solistički koncert 16. decembra 2018. godine u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

Tijana se pred Novosadskom publikom pojavila u 20:30h, odlično raspoložena i priredila sjajan koncert u prepunoj sali, uprkos lošim vremenskim uslovima. Oduševljena publika je Tijanu podržala ogromnim aplauzima i ovacijama, pevajući u glas svaku njenu pesmu.

Kao i njen prvi album “Čudo”, tako je i ovaj koncert bio savršena kombinacija velikih melodija, jakih stihova i Tijaninog emotivnog izvođenja. Publika je bila oduševljena kako Tijaninim neverovatno raskošnim glasovnim mogućnostima, tako i harizmom, odličnim smislom za humor i interakcijom sa prisutnima. Koncert je počeo pesmom “U redu”, a onda su se nizali hitovi: “Stoti dan”, “Samo ne ćuti”, “Ti imaš pravo” … Posebno emotivan trenutak u prvom delu koncerta bilo je izvođenje pesme “Tijanina”, posvećene tragično nastradaloj Tijani Jurić.

Prvi specijalni gost bio je Aleksa Jelić, sa kojim je Tijana izvela veliki hit ”Još jednom”. U duhu koncerta koji se održao u Novom Sadu, poznata pevačica odlučila je da joj gošće iznenađenja budu i “Frajle”, sa kojima je otpevala predivnu baladu “Stradam”.

Drugi deo koncerta posebno je iznenadio publiku. U postavci za akustičnu svirku, sa Tijanom su se na bini našli trenutno najbolji autori na našim prostorima Dušan Alagić i Sara Milutinović. Uz smeh i pratnju njihovih gitara, Tijana je otpevala obrade stranih pesama po kojima je poznata onima koji gotovo deceniju prate njen rad, pesme “Sober”, “Sex on Fire” i “Monday morning”.

Tijana nije propustila da pred novosadskom publikom uživo izvede i pesmu kojom je predstavljala Srbiju na Evroviziji “In too Deep”, zajedno sa srpskom verzijom ove pesme pod nazivom “Tvoja”.

Vrhunac koncerta bilo je izvodjenje pesme “Hajde onda ništa”, a publika je Tijanu na binu vratila ovacijama da bi na bis otpevala pesmu “Tražim”.

Ovaj koncert predstavlja presek dosadašnjeg rada Tijane Bogićević i početak njene koncertne turneje “Čudo”.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Reply

News

Zahuktavaju se pripreme Tijane Bogićević za „Evrosong“

ijana Bogićević, predstavnica Srbije na „Evrosongu“, otkrila je da pripreme za „Pesmu Evrovizije“ uveliko teku i da uzbuđenje raste. Pesmu ćemo čuti u subotu, a Tijana ističe da nije uplašena i da će scenski nastup biti odličan.Tijana Bogićević na druženju sa novinarima u Takovskoj 10
Govoreći o muzici koja se proteklih nekoliko godina mogla čuti na „Evrosongu“, Bogićevićeva je iznela svoju procenu da kvalitet jeste pao, ali ne samo na tom takmičenju već u celom svetu.

Read More »

Exclusive Limited Deluxe Edition

SIGN UP TO NEWSLETTER

Join our List of 42.387 other Subscribers​

All Rights Reserved / by Tijana Bogicevic / 2018