MUZIČKI SPEKTAKL ZA PAMĆENJE: KONCERT TIJANE BOGICEVIC U NOVOM SADU

♫ ♪ ♩♭

Nakon velikog uspeha albuma “Čudo”, pop pevačica Tijana Bogićević održala je svoj prvi solistički koncert 16. decembra 2018. godine u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

Tijana se pred Novosadskom publikom pojavila u 20:30h, odlično raspoložena i priredila sjajan koncert u prepunoj sali, uprkos lošim vremenskim uslovima. Oduševljena publika je Tijanu podržala ogromnim aplauzima i ovacijama, pevajući u glas svaku njenu pesmu.

Kao i njen prvi album “Čudo”, tako je i ovaj koncert bio savršena kombinacija velikih melodija, jakih stihova i Tijaninog emotivnog izvođenja. Publika je bila oduševljena kako Tijaninim neverovatno raskošnim glasovnim mogućnostima, tako i harizmom, odličnim smislom za humor i interakcijom sa prisutnima. Koncert je počeo pesmom “U redu”, a onda su se nizali hitovi: “Stoti dan”, “Samo ne ćuti”, “Ti imaš pravo” … Posebno emotivan trenutak u prvom delu koncerta bilo je izvođenje pesme “Tijanina”, posvećene tragično nastradaloj Tijani Jurić.

Prvi specijalni gost bio je Aleksa Jelić, sa kojim je Tijana izvela veliki hit ”Još jednom”. U duhu koncerta koji se održao u Novom Sadu, poznata pevačica odlučila je da joj gošće iznenađenja budu i “Frajle”, sa kojima je otpevala predivnu baladu “Stradam”.

Drugi deo koncerta posebno je iznenadio publiku. U postavci za akustičnu svirku, sa Tijanom su se na bini našli trenutno najbolji autori na našim prostorima Dušan Alagić i Sara Milutinović. Uz smeh i pratnju njihovih gitara, Tijana je otpevala obrade stranih pesama po kojima je poznata onima koji gotovo deceniju prate njen rad, pesme “Sober”, “Sex on Fire” i “Monday morning”.

Tijana nije propustila da pred novosadskom publikom uživo izvede i pesmu kojom je predstavljala Srbiju na Evroviziji “In too Deep”, zajedno sa srpskom verzijom ove pesme pod nazivom “Tvoja”.

Vrhunac koncerta bilo je izvodjenje pesme “Hajde onda ništa”, a publika je Tijanu na binu vratila ovacijama da bi na bis otpevala pesmu “Tražim”.

Ovaj koncert predstavlja presek dosadašnjeg rada Tijane Bogićević i početak njene koncertne turneje “Čudo”.

Share:

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Reply

News

Tijana Bogićević to sing for Serbia

Tijana Bogićević has been selected by broadcaster RTS to represent Serbia in the 2017 Eurovision Song Contest. The singer, who is currently living and working in the United States, was a backing vocalist for Serbia’s Nina Radojičić in the 2011 Eurovision Song Contest.
When offered the opportunity to participate again, Tijana gladly accepted and described the Eurovision Song Contest as an invaluable experience.

Read More »
News

Pink oduševljena glasom Tijane Bogićević

Američka pevačica Pink gostovala je na Youtube kanalu “Glamur Magazina” u kom je komentarisala obrade svojih pesama u izvođenju pevača širom sveta. Nije krila oduševljenje, ali i nevericu kada je čula da mnogi od njih nemaju svoje albume.

Read More »

Exclusive Limited Deluxe Edition

SIGN UP TO NEWSLETTER

Join our List of 42.387 other Subscribers​

All Rights Reserved / by Tijana Bogicevic / 2018