MUZIČKI SPEKTAKL ZA PAMĆENJE: KONCERT TIJANE BOGICEVIC U NOVOM SADU

♫ ♪ ♩♭

Nakon velikog uspeha albuma “Čudo”, pop pevačica Tijana Bogićević održala je svoj prvi solistički koncert 16. decembra 2018. godine u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

Tijana se pred Novosadskom publikom pojavila u 20:30h, odlično raspoložena i priredila sjajan koncert u prepunoj sali, uprkos lošim vremenskim uslovima. Oduševljena publika je Tijanu podržala ogromnim aplauzima i ovacijama, pevajući u glas svaku njenu pesmu.

Kao i njen prvi album “Čudo”, tako je i ovaj koncert bio savršena kombinacija velikih melodija, jakih stihova i Tijaninog emotivnog izvođenja. Publika je bila oduševljena kako Tijaninim neverovatno raskošnim glasovnim mogućnostima, tako i harizmom, odličnim smislom za humor i interakcijom sa prisutnima. Koncert je počeo pesmom “U redu”, a onda su se nizali hitovi: “Stoti dan”, “Samo ne ćuti”, “Ti imaš pravo” … Posebno emotivan trenutak u prvom delu koncerta bilo je izvođenje pesme “Tijanina”, posvećene tragično nastradaloj Tijani Jurić.

Prvi specijalni gost bio je Aleksa Jelić, sa kojim je Tijana izvela veliki hit ”Još jednom”. U duhu koncerta koji se održao u Novom Sadu, poznata pevačica odlučila je da joj gošće iznenađenja budu i “Frajle”, sa kojima je otpevala predivnu baladu “Stradam”.

Drugi deo koncerta posebno je iznenadio publiku. U postavci za akustičnu svirku, sa Tijanom su se na bini našli trenutno najbolji autori na našim prostorima Dušan Alagić i Sara Milutinović. Uz smeh i pratnju njihovih gitara, Tijana je otpevala obrade stranih pesama po kojima je poznata onima koji gotovo deceniju prate njen rad, pesme “Sober”, “Sex on Fire” i “Monday morning”.

Tijana nije propustila da pred novosadskom publikom uživo izvede i pesmu kojom je predstavljala Srbiju na Evroviziji “In too Deep”, zajedno sa srpskom verzijom ove pesme pod nazivom “Tvoja”.

Vrhunac koncerta bilo je izvodjenje pesme “Hajde onda ništa”, a publika je Tijanu na binu vratila ovacijama da bi na bis otpevala pesmu “Tražim”.

Ovaj koncert predstavlja presek dosadašnjeg rada Tijane Bogićević i početak njene koncertne turneje “Čudo”.

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Reply

News

Pink oduševljena glasom Tijane Bogićević

Američka pevačica Pink gostovala je na Youtube kanalu “Glamur Magazina” u kom je komentarisala obrade svojih pesama u izvođenju pevača širom sveta. Nije krila oduševljenje, ali i nevericu kada je čula da mnogi od njih nemaju svoje albume.

Read More »
News

Premijera: Srpska pesma za Kijev

Poslušajte premijerno pesmu “In Too Deep” i pogledajte zvanični spot Srbije za „Pesmu Evrovizije“ 2017.
Nakon nekoliko meseci rada na pesmi i odabiru izvođača koji će ove godine braniti boje Srbije na „Evrosongu“, RTS predstavlja numeru In Too Deep koju će Tijana Bogićević pevati u Kijevu.
Kako je ranije objavljeno, iza srpske pesme stoji iskusan evrovizijski autorski tim koji čine muzički producenti, kompozitori i osnivači “Symphonix International”-a Borislav Milanov, Bo Peršon, Johan Alkenas i Lisa An-Mari Linder.

Read More »

Exclusive Limited Deluxe Edition

SIGN UP TO NEWSLETTER

Join our List of 42.387 other Subscribers​

All Rights Reserved / by Tijana Bogicevic / 2018