Play Video

Tijana X Sara / Promocija spota Širina

♫ ♪ ♩♭

Sara Milutinović, koja potpisuje neke od najvećih hitova na našim prostorima, objavila je duetsku pjesmu sa pjevačicom Tijanom Bogićević. Ovim projektom Aleksandra Sara Milutinović obilježava dvadeset godina karijere, a Tijana nastavlja fantastičan niz pjesama koji je započela objavom albuma „Čudo”.

Tijana Bogićević i Sara Milutinović su značajne pojave naše pop scene, a njihov spoj u pjesmi „Širina” mnogi su okarakterisali kao „novi talas” domaće muzike. U produkcijski neočekivanom aranžmanu, sa jedinstvenim glasovnim sposobnostima, Tijana i Sara donele su pesmu koja je na prvo slušanje ponela epitet „pravog hita”.

“Ove godine je jubilej – dvadeset godina moje karijere. Kada smo razgovarale na tu temu, Tijana je predložila da napravimo vokalnu saradnju, s obzirom da duži niz godina nastupamo zajedno. Drago mi je da su svi moji prijatelji sarađivali na ovoj numeri, pre svih Tijana, zatim Darko Dimitrov koji je producirao traku, i naravno Nemanja Novaković i Aleksandar Pejčić koji su napravili sjajan video. Na snimanju spota bilo je sjajno. Kuriozitet je naš gost u spotu Luis Miguel koji dolazi iz Venecuele”, kaže Sara Milutinović i dodaje: “U životu sam odsvirala skoro sve veće koncertne prostore u regionu, ali sada iskreno imam veću tremu. Jedva čekam da pesma doživi premijeru i da pravim neku novu muziku.”

Tijana Bogićević, čiji album „Čudo” je obeležio godinu za nama i sa koga su se izdvojili hitovi „Hajde onda ništa”, „U redu” i „Bezuslovno”, ne krije zadovoljstvo što je po prvi put ukrstila glas sa Sarom Milutinović, koja je napisala njen prvi hit „Tražim”.

“Sara je za mene napisala „Tražim”, pesmu sa kojom sam započela karijeru i čast mi je što smo sada zajedno u ulozi izvođača. U pitanju je odlična melodija, i tekst koji mi se odmah dopao, tako da vjerujem da će se celi ovaj projekat dopasti mojoj publici – kaže Tijana. Pesmu „Širina” Tijana i Sara predstavile su na promociji u Beogradu, u društvu prijatelja i domaćih najpoznatijih muzičara i pevača.

Foto: Nemanja Novaković / Vidoje Manojlović / Rale Radovic

Autor/Izvor: Naxi media-Tijana Bogićević PR TEAM

Share:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Reply

Exclusive Limited Deluxe Edition

SIGN UP TO NEWSLETTER

Join our List of 42.387 other Subscribers​

All Rights Reserved / by Tijana Bogicevic / 2018